Na vrh To top Na vrh Oben началу In cima
Malinska - novo luksuzno stanovanje s čudovitim vrtom in bazenom!

Stanovanje je mogoče kupiti v visoki nedokončani fazi, ki vključuje: vgradno mizarstvo, vgrajena varnostna vrata, fasado s steklenimi ograjami, vgrajeno vodo, elektriko, kanalizacijo, interfon, omet, stanovanje pobeljeno, položeni zaključek, postavljeno ograjo, čepi, luči; bazen v obratovanju
Cena v visoki nedokončani fazi - 249.000 EUR


Pri gradnji so bili uporabljeni le najbolj kakovostni materiali, ki so se v dolgoletnih izkušnjah vlagateljev izkazali za kakovostne, trajne in vizualno privlačne.

Za vsa vprašanja in informacije ter termin za ogled nepremičnine nas kontaktirajte še danes!


Spremljajte nas na instagramu: kvarner_imobilije_croatia

Objekt, detalji (karakteristike)

Tip nepremičnine:
Apartma
Skupno število soba:
5
Spalnice:
4
Kopalnice:
2
Stranišča:
1
Nadstropje:
Pritličje
Podtip nepremičnin:
Apartma na morju
Novogradnja:
Ja
Leto izgradnje:
2020
Oddaljenost od morja:
550
Pogled na morje:
Ne
Bližina centra:
Ja
Kakovostna gradnja:
Ja
V gradnji:
Ja
Miren predel:
Ja
DDV vključen:
Ja
Podrobnosti o nepremičnini
 • Jedilnica: 1
 • Dnevna soba: 1
 • Hodnik: 1
 • Kopalnica: 2
 • Velika terasa
Opremljenost nepremičnine
 • Mestna kanalizacija
 • Ogrevanje: Centralno klimatsko napravo
 • Talno ogrevanje
 • Velike steklene stene
Lastništvo in dovoljenja
 • Lastniški list
 • Pridobivanje uporabnega dovoljenja v teku
 • Etažiranje v teku

Malinska

Občina Malinska z administrativnim središčem in turističnim centrom Malinsko se nahaja ob severozahodni obali otoka Krka, v prostranem zalivu, ki je le 15 km oddaljena s cesto od Krškega mosta. Prej znana kot varna luka ladjam, danes pa poznana kot turistično mesto, ki ohranja tudi svojo ribiško in pomorsko tradicijo. Malinska je v vsakem letnem času na poseben način privlačna. Urejena in opremljena kopališča, bazeni, prodnate in peščene plaže ne daleč od mesta ali pa v skritih zalivih, bodo vsakomur dala možnost izbire. Enim uživanje na soncu od ranega jutra do poznega popoldneva, drugim pa ugodje v senci, v samoti, s pogledom, ki tava v nebeške daljave. Izvirni folklor, razne kulturno-zabavne in športne prireditve, razstave, športi na vodi, ribolov, tenis, jahanje, diskoteke, nočni bar, plesne terase, bogata gastronomska ponudba, privezi v pristanišču, dvigalo za plovila, številne trgovine in servisi, kakor tudi bližina zanimivih izletniških točk, nudijo gostom raznovrstnost ponudbe in vsebine. Pripadajoča mesta: Malinska, Vantačić, Porat, Milčetić, Turčić, Strilčić, Ljutić, Sv.Anton, Sabljić, Milovčić, Sv.Ivan, Barušić, Oštrobradić, Žgombić, Kremenić, Maršić, Sv.Vid Miholjice.

Stopite v stik z nami

Prikazane cene so v kunah in so okvirne, izračunane so na osnovi cene v evrih in po srednjem tečaju hnb tekočega dne.
Copyright © 2020 Kvarner Imobilije, Vse pravice pridržane
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.