Na vrh To top Na vrh Oben началу In cima
Lepa nepremičnina z 2 rustikalni vili in vrtno hišo na lepi in mirni lokaciji. Na mirni lokaciji nedaleč od Malinske na 767 m2 nepremičnine, so bile te tri lepe stavbe popolnoma prenovljene in urejene leta 2017. Prva kamnita hiša ima 160 m2 in se razprostira na 3 etaže. V pritličju je dnevna soba, prostorna kuhinja iz katere izstopajo na terasi. V prvem nadstropju je velika spalnica, ki ima svojo teraso s čudovitim razgledom na naravo. Druga spalnica v istem nadstropju je nekoliko manjša. V drugem nadstropju sta dve spalnici, velika kopalnica in garderobni prostor. Druga hiša se nahaja v istem dvorišču, ima pritličje in prvo nadstropje, skupne površine 85 m2. V pritličju je kuhinja z dnevno sobo, iz katere lahko pridete na teraso s pogledom na bazen in naravo. V prvem nadstropju je prostorna spalnica, kopalnica in garderobni prostor. Tretji objekt ima manjšo kuhinjo, sobo in kopalnico. V osrednjem delu posestva je bazen z grelnikom sanitarne vode, otroški kotiček, savna in telovadnica, ki so sestavni del tega kompleksa. Samo visokokakovostni materiali, prvovrstne talne obloge, keramika, sanitarna oprema in vile so popolnoma opremljene s pohištvom s 5 zvezdicami in so idealne za tiste, ki želijo uživati ​​v počitnicah ali na turističnem najemu. Na celotni površini ohišja je talno ogrevanje, toplotna črpalka, solarno ogrevanje, kamin in klimatizacija vseh prostorov.

Objekt, detalji (karakteristike)

Tip nepremičnine:
Hiša
Skupno število soba:
5
Spalnice:
5
Kopalnice:
4
Stranišča:
2
Vrsta hiše:
Zaporedno
Ekskluzivna lokacija:
Ja
Leto izgradnje:
1898
Oddaljenost od morja:
4500
Pogled na morje:
Ne
Število stanovanjskih enot:
3
Oprema:
Opremljeno
Opremljena kuhinja:
Ja
Kakovostna gradnja:
Ja
Število nadstropij:
Nadstropna
Na novo obnovljen:
Ja
Nastanjive:
Ja
Leto zadnje obnove:
2017
Podrobnosti o nepremičnini
 • Jedilnica: 2
 • Open space
Opremljenost nepremičnine
 • Elektrika
 • Mestni vodovod
 • Ogrevanje:
 • Klima
 • Velike steklene stene
 • Vrtna hišica
 • Bazen
 • Kamin
 • Urejen prostor okoli hiše
 • Kamin
 • Telovadnica
Lastništvo in dovoljenja
 • Lastniški list
 • Pridobivanje uporabnega dovoljenja v teku
 • Etažiranje v teku

Dobrinj

Dobrinj je bilo vedno kulturno, zgodovinsko in obče središče istoimenske Občine, ki ji pripada enaindvajset slikovitih naselij. To področje obsega severovzhodni del otoka Krka, eno od njegovih najbolj ohranjenih oaz, ki je bogata s kulturno zgodovinskimi znamenitostmi.
Nedotaknjena narava in blaga klima teh majhnih naselij ponuja možnost za počitek duše in telesa. Gotska kamnita cerkev Sv. Stjepana z znanim portikom ''cerganom'' ter visoki kamniti zvonik, ki z višine 200 m nad morjem ''bedi'' in dominira nad celo svojo ''župnijo'', od koder ponuja pogled na večji del kvarnerskega zaliva, sta najbolj tipični značilnosti stare utrdbe - mesta Dobrinja, ki je do dandanes zadržal številne lastnosti in značilnosti teh srednjeveških poslopij. Njene avtohtone stare kamnite hiše in ozke kamnite ulice dišijo po miru in tišini tukaj ustavljenega časa. Celo mesto Dobrinj priteguje s svojim videzom in lego ter je pravo odkritje za vsakega obiskovalca, še posebno doživetje pa so brezkončne vizure in vedute z njegove razgledne točke. Dobrinj je duša prostora, v njemu se preteklost ne razgleduje, ona se tukaj živi. Specifičnost Občine je tudi zaliv Soline, znan po zdravilnem blatu za zdravljenje revmatičnih bolezni, ter t.i. Vitezićeva jama "Biserujka".
Pripadajoča naselja: Čižići, Dobrinj, Gabonjin, Gostinjac, Gornja i Donja Hlapa, Klanice, Klimno, Kras, Meline, Polje, Rasopasno, Rudine, Soline, Sužan, Sveti Ivan, Sveti Vid, Šilo, Tribulje, Žestilac in Županje.

Stopite v stik z nami

Prikazane cene so v kunah in so okvirne, izračunane so na osnovi cene v evrih in po srednjem tečaju hnb tekočega dne.
Copyright © 2020 Kvarner Imobilije, Vse pravice pridržane
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.