Na vrh To top Na vrh Oben началу In cima
Prodaja, počitniška hiša na odlični lokaciji!

Nudimo v prodajo počitniško hišo z oznako S1, ki se nahaja na prostorni parceli velikosti 827 m². Hiša obsega tri nadstropja. V kleti, ki meri približno 50 m², je nameščen celoten ogrevalni sistem. V pritličju se nahajajo kuhinja, plinska postaja, dve stranišči, sedem spalnic, vsaka s svojo kopalnico, in velika terasa, ki nudi prijeten prostor za sprostitev. V prvem nadstropju je enajst spalnic, vsaka s svojo kopalnico.

Prostorno dvorišče ponuja številne možnosti, vključno s parkirnimi mesti za več avtomobilov, zunanjim žarom in mediteranskimi rastlinami. Nepremičnina je izredno zanimiva zaradi svojega potenciala in možnosti za rekonstrukcijo. Obstaja idejna rešitev za nadgradnjo enega nadstropja z dvigalom, kar povečuje vrednost in funkcionalnost nepremičnine. Možnost parkiranja več avtomobilov, zunanji žar in mediteranske rastline dodatno povečujejo privlačnost nepremičnine. Potencial za širitev in idejna rešitev za nadgradnjo enega nadstropja in namestitev dvigala predstavljata to nepremičnino kot idealno naložbeno priložnost. Ne glede na to, ali želite nadaljevati z uporabo hiše kot počitniške hiše ali izkoristiti možnosti za širitev, ta nepremičnina ponuja številne priložnosti. Za več informacij ali dogovor za ogled nas, prosimo, kontaktirajte.

Kvarner Imobilije d.o.o. vam bo pomagal pri prenosu lastništva nepremičnine in priključkov na komunalno omrežje.

Kvarner imobilije d.o.o. je vodilna nepremičninska agencija na otoku Krk. Naše znanje in 28 let izkušenj sta vaša prednost!

Za vsa vprašanja, informacije in/ali za dogovor o ogledu nepremičnine nas kontaktirajte še danes.

Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu: kvarner_imobilije_croatia

Objekt, detalji (karakteristike)

Tip nepremičnine:
Hiša
Skupno število sob:
20
Spalnice:
18
Kopalnice:
8
Vrsta hiše:
Samostoječa
Bližina morja:
Ja
Leto izgradnje:
1968
Oddaljenost od morja:
250
Pogled na morje:
Ja
Oprema:
Opremljeno
Opremljena kuhinja:
Ja
Bližina centra:
Ja
Bližina trgovine:
Ja
Šola:
Ja
Projektna dokumentacija:
Ja
Kakovostna gradnja:
Ja
Nastanjive:
Ja
Možnost nadgradnje:
Ja
Leto zadnje obnove:
2016
Energijski razred:
D
Podrobnosti o nepremičnini
 • Hodnik: 2
 • Parkirna mesta: 7
 • Depotne: 2
 • Velika terasa
Opremljenost nepremičnine
 • Elektrika
 • Mestni vodovod
 • ADSL
 • Telefon
 • Satelitska TV
 • Plin
 • Klima
 • PVC
Lastništvo in dovoljenja
 • Lastniški list
 • Gradbeno dovoljenje
 • Uporabno dovoljenje

Punat

Občina Punat s svojim centrom mestom Punatom se nahaja na južni obali otoka Krka, le 8 km od mesta Krka.
Od nekdanjih dejavnostih obstajajo danes še ribištvo, ovčarstvo, z gojitvijo oljk pa se ukvarja skoraj vsaka družina. Pred naseljem, v osrednjem delu plitke drage, se nahaja gozdnati otoček Košljun. Punat – nekoč znana ladjedelnica lesenih ladij in sedež močne parniške družbe – je danes znana turistična destinacija, zahvaljujoč valorizaciji izletniško-turističnih vrednosti otočka Košljuna in eni izmed največjih in najboljše opremljenih turističnih marin na vzhodni obali Jadrana. Zahvaljujoč celoletnem poslovanju marine in manifestacijah, kot so regata Croatia cup in Dnevi oljk je Punat obiskovan s strani tujih obiskovalcev tudi zunaj turistične sezone.
Poleg mesta Punat pripada Občini tudi naselje Stara Baška, med katerima se nahaja obilica zanimivih zalivov s prekrasnimi skritimi prodnatimi plažami in kristalno čistim morjem.

Stopite v stik z nami

Avtorske pravice © 2024. Kvarner Imobilije, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.