Na vrh To top Na vrh Oben началу In cima

O nas

Ekipa Kvarner imobilije je na nepremičninskem trgu prisoten od leta 1996 in že vrsto let smo vodilna posredniška agencija za promet z nepremičninami na otoku Krk in crikveniško-vinodolski rivieri, kjer posredujemo pri nakupu in prodaji nepremičnin na ekskluzivnih lokacijah ob morju, luksuznih apartmajev, stanovanj, hiš, elitnih vil, zazidljivih zemljišč, poslovnih objektov, kot so hoteli, restavracije, lokali, turistični kampi, navtične marine ter številne priložnosti za naložbe in investicije.

Ponosni smo na naše dolgoletno uspešno poslovanje in dosežene uspehe v mnogih realiziranih posredniških poslih pri prodaji in nakupu nepremičnin, o čemer pričajo številne zadovoljne stranke, ki so s posredovanjem naše agencije sprejele eno od pomembnejših odločitev v življenju, to je odločitev o nakupu ali prodaji nepremičnine.
Danes lahko rečemo, da se ponašamo z bogatimi izkušnjami.
Ves čas vlagamo v usposabljanje posrednikov v obliki mentorstva starejših članov ekipe, od katerih večina dela v ekipi dlje od 10 let, zato lahko z gotovostjo trdim, da so naši posredniki izvrstni poznavalci nepremičninskega trga.
Posredniki so opravili strokovni izpit za nepremičninske posrednike in so vpisani v imenik posrednikov pri Hrvaški gospodarski zbornici.

Standard storitev, ki jih redno zagotavljamo našim strankam, je na najvišji ravni in ne zajema samo klasične posredniške storitve, temveč vključuje svetovanje strankam z oceno trenutne tržne vrednosti nepremičnin, kakor tudi napovedjo vrednosti v bližnji prihodnosti.
Zagotavljamo popolno posredniško storitev pri nakupu in prodaji nepremičnin vse do realizacije nakupa ali prodaje, začenši s seznanjanjem stranke s trenutnim stanjem na nepremičninskem trgu, ogledom nepremičnin, preverjanjem premoženjsko-pravnega stanja nepremičnin, ki jih posredujemo, za tuje državljane poskrbimo za izdajo osebne identifikacijske številke, sklepamo predpogodbe ali pogodbe o nakupu in prodaji, poskrbimo za vpis novega lastnika v zemljiško knjigo, predložitev dokumentov pristojni davčni upravi za namene odmerjanja davka na promet z nepremičninami ter sklenitev pogodbe o dobavi elektrike in vode na ime novega lastnika.
V sodelovanju z našimi partnerji vam lahko omogočimo tudi dodatne storitve, kot so izdaja gradbenega dovoljenja, projektiranje objekta, geodetske meritve, gradnja objekta, nadzor objekta, izdaja uporabnega dovoljenja, izdelava etažnega elaborata itd.

V zadnjem času se na trgu pojavlja vse več nepremičnin, ki jih prodajamo že v začetni fazi gradnje, pri katerih sta zelo pomembna naše dolgoletno poslovno sodelovanje in tesen odnos z zanesljivimi vlagatelji, ki kupcem jamčijo visoko kakovost gradnje in varen nakup.

Z ekipo se zavedamo, da je nakup ali prodaja nepremičnine zelo resna zadeva, zato k našemu delu vsakodnevno pristopamo s skrbnostjo in odgovornostjo ter pristopom po meri za vsako našo stranko.
Posebno pozornost namenjamo pravni varnosti vseh naših strank s poudarkom na preverjanju premoženjsko-pravnega stanja nepremičnin, ki jih posredujemo. 

V zadnjih desetih letih so poleg hrvaških strank številni kupci iz cele Evrope, predvsem pa iz Slovenije, Avstrije, Nemčije, Rusije, Madžarske, Slovaške, Češke, Švedske in Italije s pomočjo posredovanja naše agencije kupili nepremičnine na otoku Krk, našem »zlatem otoku«, ali na crikveniško-vinodolski rivieri, veliko izmed njih pa jih je v naše agencijo prišlo na podlagi številnih ustnih priporočil tistih, ki so prek poslovnega sodelovanja z nami že uresničili svoje sanje.
Tudi v prihodnje se bomo pri poslovanju trudili obdržati merila odličnosti in z zanesljivostjo ter znanjem, podkrepljenim z bogatimi izkušnjami celotna ekipa, ostati zvesti partner vseh naših strank.

V dogovoru z vami se bomo potrudili in vam poiskali nepremičnino, ki jo želite, tudi če vam ne ustreza ničesar iz naše trenutne ponudbe.

Naše znanje in dolgoletne izkušnje so vaš kapital!

Obrnite se na nas s popolnim zaupanjem!
 

Kontaktni podatki

Kvarner imobilije d.o.o.
Cvjetni trg 6
51512 Njivice, Hrvatska
        

Stopite v stik z nami

Kvarner imobilije d.o.o. je vodilna agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami na otoku Krk in crikveniško-vinodolski rivieri, člani naše ekipe pa so odlični poznavalci trga ter se vam bodo v celoti posvetili, vam nudili informacije in nasvete, medtem ko bo opravljena storitev nakupa ali prodaje nepremičnine varna, strokovna ter opravljena s pomočjo znanja in dolgoletnih izkušenj članov naše ekipe (od leta 1996).

Osnovni podatki

Kvarner imobilije d.o.o.
HR - 51512 Njivice, Cvjetni trg 6
OIB (osebna identifikacijska številka): 48531897892
MŠ: 2358689
MBS (matična številka subjekta): 040247752 


Direktor: 
Boris Vidović, dipl. inž.
Poslovni račun: 2484008-1104631894
IBAN: HR0524840081104631894
SWIFT: RZBHHR2X
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb, HR - 51000 Rijeka, Matije Gupca 11

Osnovni kapital: 20.000,00 kun, vplačan v celoti
Družba je registrirana pri Trgovinskem sodišču na Reki, Tt-08/786-2
Glavna dejavnost po NKD-u 2007: Agencija za poslovanje z nepremičninami
Šifra glavne dejavnosti po NKD-u 2007: 70310
Avtorske pravice © 2024. Kvarner Imobilije, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.