Na vrh To top Na vrh Oben началу In cima
Gradbena parcela s projektno dokumentacijo in odprtim pogledom na morje - v bližini mesta Krk!

Predmetna gradbena parcela ima površino 678 m², za katero je bila pripravljena in predložena projektna dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja za gradnjo vile z neto površino 205 m², ki bo razdeljena na kletno etažo, pritličje in nadstropje. Kletna etaža bo vključevala wellness s kopalnico, telovadnico, pralnico in kotlovnico. Pritličje bo sestavljeno iz vhodnega prostora, kopalnice in odprtega prostora s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki vodi na teraso z vrtom in bazenom, od koder se razprostira čudovit pogled na morje. Nadstropje bo imelo glavno spalnico z garderobno sobo in kopalnico ter še dve dodatni spalnici in kopalnico. Iz vseh spalnic bo pogled na morje. Na posestvu bo velika terasa velikosti 110 m², bazen, pergola velikosti 23 m² in dve parkirni mesti. Cena vključuje pridobitev gradbenega dovoljenja in stroške komunalnih prispevkov.

Poleg tega je mogoč nakup projekta z organizacijo vseh gradbenih del in urejanjem okolice posesti. Več informacij na zahtevo!

Kvarner Imobilije d.o.o. vam bo pomagal pri prenosu lastništva nepremičnine in priključkov na komunalno omrežje.

Kvarner imobilije d.o.o. je vodilna nepremičninska agencija na otoku Krk. Naše znanje in 28 let izkušenj sta vaša prednost!

Za vsa vprašanja, informacije in/ali za dogovor o ogledu nepremičnine nas kontaktirajte še danes.

Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu: kvarner_imobilije_croatia

Objekt, detalji (karakteristike)

Tip nepremičnine:
Zemljišče
Podtip nepremičnin:
Gradbeno
Oddaljenost od morja:
1500
Pogled na morje:
Ja
Vrsta zemljišča:
Gradbeno
Projektna dokumentacija:
Ja
Miren predel:
Ja
Lastništvo in dovoljenja
  • Lastniški list

Stopite v stik z nami

Avtorske pravice © 2024. Kvarner Imobilije, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.