Na vrh To top Na vrh Oben началу In cima
Okolica mesta Krk!

Na prodaj je zazidljivo zemljišče s pogledom na morje! To izjemno zazidljivo zemljišče velikosti 860 m² se nahaja le 400 metrov od morja in ponuja osupljiv pogled na morje. Zemljišče je pravilne oblike, kar olajša načrtovanje gradnje. V teku je postopek pridobivanja gradbenega dovoljenja, po glavnem projektu pa je predvidena gradnja hiše z dvema stanovanjskima enotama, vsaka s svojim bazenom in vrtom. Na zemljišču je že začasni priključek za elektriko in stalni priključek za vodo, komunalni prispevek pa je plačan. Dostop do zemljišča je omogočen z javne ceste, kar dodatno povečuje vrednost te nepremičnine. Prodajalec jamči čisto lastniško dokumentacijo, kar vam zagotavlja miren in varen nakupni postopek. Izkoristite to edinstveno priložnost za investicijo v enega najlepših delov otoka Krka!

Kvarner Imobilije d.o.o. vam bo pomagal pri prenosu lastništva nepremičnine in priključkov na komunalno omrežje.

Kvarner imobilije d.o.o. je vodilna nepremičninska agencija na otoku Krk. Naše znanje in 28 let izkušenj sta vaša prednost!

Za vsa vprašanja, informacije in/ali za dogovor o ogledu nepremičnine nas kontaktirajte še danes.

Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu: kvarner_imobilije_croatia

Objekt, detalji (karakteristike)

Tip nepremičnine:
Zemljišče
Podtip nepremičnin:
Gradbeno
Oddaljenost od morja:
400
Pogled na morje:
Ja
Projektna dokumentacija:
Ja
Lastništvo in dovoljenja
  • Lastniški list
  • Podatki o lokaciji

Stopite v stik z nami

Avtorske pravice © 2024. Kvarner Imobilije, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.